2. Hoe maak ik een evenement aan?

Ontdek hoe je binnen een paar minuten een evenement aanmaakt.

Voordat je tickets kunt aanmaken, moet je een project aanmaken. Bij Eventix noemen we dit evenementen.

Om een evenement aan te maken volg je deze stappen:

1. Ga naar jouw ‘Dashboard’.

2. Kies ‘Evenementen’ en klik op ‘Nieuw evenement’.

3. Vul je evenementnaam, omschrijving, website-URL, locatie en andere gegevens in.

4. a. Om een nieuwe locatie aan te maken klik je op het uitklapbaar menu en kies je ‘Maak nieuwe locatie’.

4. b. Wil je een bestaand evenement aanpassen? Kies dan eerst de locatie en klik vervolgens recht op de ‘Bewerken’ knop.

5. Zodra je klaar bent klik je op ‘Opslaan’.

Klaar voor de volgende stap? Bekijk hier hoe je tickets toevoegt aan je evenement.

Heb je vragen of feedback? Stuur ons gerust een berichtje via de chat rechtsonder in beeld of door een email te sturen naar info@eventix.nl.