Een dashboard dat alles doet

Gebruiks- en mobielvriendelijk

De baas over je eigen data

Exporteer eenvoudig al jouw klantgegevens via het dashboard, wanneer je maar wilt. Met Eventix weet je zeker dat al jouw klantgegevens veilig zijn en dat jij altijd de volledige eigendom van je gegevens behoudt.

Vind je bezoekers terug

In het orderoverzicht heb je inzicht in de status van alle geplaatste orders. Iedere ticketkoper is gemakkelijk te vinden door te zoeken op voornaam, achternaam, emailadres en/of order ID. Wel zo fijn voor de klantenservice.

Gastenlijst uitnodigingen

In het dashboard kun je eenvoudig tickets versturen naar jouw gastenlijst. Kies de ticket en vul het emailadres in van de klant en wij versturen een gratis ticket. Wil je een hele groep uitnodigen? Upload dan een .csv-bestand.

Vergelijk al jouw evenementen

Meten is weten. Vergelijk en analyseer moeiteloos alle gegevens van verschillende evenementen. Ontdek patronen, optimaliseer je strategie en vergroot het succespercentage van je evenement met heldere, bruikbare inzichten.

Verkoop gemakkelijk tickets voor nieuwe evenementen

In het dashboard kun je in een paar klikken een nieuwe ticketshop aanmaken of een oude ticketshop kopiëren, zodat je meteen kunt beginnen met het verkopen van je tickets.

Koppel interne tools met onze App Library

Automatiseer processen door jouw ticketshop en dashboard te koppelen aan andere interne systemen. Zo creëer je een ecosysteem van jouw favoriete tools.

Zapier

Zapier

Via onze connectie met Zapier, kun je Eventix koppelen aan duizenden andere systemen.

Mailchimp

Mailchimp

Laat de contactgegevens van ticketkopers automatisch toevoegen aan mailinglijsten in MailChimp.

TicketSwap

TicketSwap

Schakel SecureSwap in om zodat jouw tickets veilig en betrouwbaar kunnen worden doorverkocht op TicketSwap.

Tixel

Tixel

Schakel SecureSwap in om zodat jouw tickets veilig en betrouwbaar kunnen worden doorverkocht op Tixel.

Slack

Slack

Ontvang dagelijks updates over de ticketverkoop in Slack en houd zo jouw teams op de hoogte.

Brevo

Brevo

Voeg ticketkopers automatisch toe aan je Brevo account.

Start direct

Meer dan 10.000 organisatoren over de hele wereld vertrouwen al op Eventix

De innovatieve ticketingoplossingen van Eventix sluiten perfect aan bij onze visie van het festival. Wij zijn erg enthousiast om samen nog meer onvergetelijke ervaringen aan onze festivalgangers te bieden.

ADE

Het is de flexibiliteit die ze hebben om dingen te bouwen die er nog niet zijn en altijd te zoeken naar wat verbeterd kan worden, hoe klein het detail ook is. Als iets niet kan worden gedaan, zal Eventix het gewoon zelf bouwen.

Dekmantel

Eventix heeft er voor gezorgd dat we al onze evenementen vanuit verschillende bedrijven kunnen organiseren en dat de juiste financiële stromen per bedrijf goed worden afgehandeld.

Paaspop

De voordelen voor ons zijn dat we onze trouwe gasten een betrouwbaar systeem bieden waar de verkoop eerlijk en duidelijk is, en onze bezoekers niet het gevoel hebben dat ze worstelen tegen een tweedehands markt.

Woodstock '69