On-site services van Eventix

Van zelf tickets scannen tot aan full-service support

De Eventix ticket scanner app

Met de Eventix ticket scanner app verander je elke smartphone of tablet in een handomdraai in een volwaardige ticketscanner. Scan tot 1.000 tickets per uur. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Entree hardware en personeel

Heb je hulp nodig voor de entree of scan hardware? Laat het ons weten. Wij hebben deskundige entree managers die kunnen helpen de entree te managen, en verhuren scanapparaten en kassasystemen om een efficiënte entree in te richten.

Badges voor bezoekers

Een geïntegreerde oplossing van online kaartverkoop en badge printing op locatie. Scan een kaartje bij de entree en automatisch wordt er een badge geprint. Zo gemakkelijk kan het. Onze entree managers installeren de hardware netjes op tijd en trainen jouw personeel.

POS (point of sale) kassasystemen

Voor de deurverkoop bieden wij POS pinkassa’s aan. Met deze draadloze kassasystemen kun je op locatie een ticket verkopen. Zodra een ticket is betaald, print de POS pinkassa een ticket af met QR code. De transactie wordt vervolgens netjes opgeslagen in jouw dashboard.

Start direct

Meer dan 10.000 organisatoren maken gebruik van Eventix.

De innovatieve ticketingoplossingen van Eventix sluiten perfect aan bij onze visie van het festival. Wij zijn erg enthousiast om samen nog meer onvergetelijke ervaringen aan onze festivalgangers te bieden.

ADE

Het is de flexibiliteit die ze hebben om dingen te bouwen die er nog niet zijn en altijd te zoeken naar wat verbeterd kan worden, hoe klein het detail ook is. Als iets niet kan worden gedaan, zal Eventix het gewoon zelf bouwen.

Dekmantel

Eventix heeft er voor gezorgd dat we al onze evenementen vanuit verschillende bedrijven kunnen organiseren en dat de juiste financiële stromen per bedrijf goed worden afgehandeld.

Paaspop

De voordelen voor ons zijn dat we onze trouwe gasten een betrouwbaar systeem bieden waar de verkoop eerlijk en duidelijk is, en onze bezoekers niet het gevoel hebben dat ze worstelen tegen een tweedehands markt.

Woodstock '69