Veilige doorverkoop van tickets

Eerlijk voor bezoekers, gemakkelijk voor jou

SecureSwap

Onze SecureSwap functionaliteit is speciaal ontwikkeld om fraude met tickets tegen te gaan. Elke ticket van Eventix die via TicketSwap of Tixel wordt doorverkocht, wordt ongeldig gemaakt en voor de nieuwe eigenaar maken wij automatisch een nieuwe ticket. Zo heb jij nooit meer problemen met al gebruikte tickets aan de deur.

Sealed tickets

Sealed Tickets zijn tickets die pas kort voor het evenement kunnen worden gedownload. De ticketkopers ontvangen een e-mail zodra de tickets beschikbaar zijn om te downloaden. Sealed Tickets kunnen niet worden doorverkocht via ongereguleerde (sociale media) platforms, waar de meeste ticketfraude plaatsvindt. Bescherm je bezoekers met Sealed Tickets.

Start direct

Meer dan 10,000 organisatoren maken gebruik van Eventix

De innovatieve ticketingoplossingen van Eventix sluiten perfect aan bij onze visie van het festival. Wij zijn erg enthousiast om samen nog meer onvergetelijke ervaringen aan onze festivalgangers te bieden.

ADE

Het is de flexibiliteit die ze hebben om dingen te bouwen die er nog niet zijn en altijd te zoeken naar wat verbeterd kan worden, hoe klein het detail ook is. Als iets niet kan worden gedaan, zal Eventix het gewoon zelf bouwen.

Dekmantel

Eventix heeft er voor gezorgd dat we al onze evenementen vanuit verschillende bedrijven kunnen organiseren en dat de juiste financiële stromen per bedrijf goed worden afgehandeld.

Paaspop

De voordelen voor ons zijn dat we onze trouwe gasten een betrouwbaar systeem bieden waar de verkoop eerlijk en duidelijk is, en onze bezoekers niet het gevoel hebben dat ze worstelen tegen een tweedehands markt.

Woodstock '69