Geavanceerde marketing tracking

Om maximale uit marketingcampagnes te halen

Unieke trackinglinks genereren

Met onze trackinglinks kun je nu ook organische marketing campagnes volgen. Maak in het dashboard unieke tracking URL's naar jouw ticketshop. Zo kun je de prestaties van social media posts, emails of promoties nauwkeurig volgen en de gegenereerde inkomsten zien.

Traffic volgen tot aan conversie

Door jouw GA, Adwords, Meta, LinkedIn of Tiktok pixels toe te voegen aan de ticketshop, heb je nauwkeurig inzicht in het traject van websitebezoek tot ticketverkoop. Optimialiseer hiermee jouw verkoopstrategie en marketing- en remarketingcampagnes.

Google Tag Manager (GTM)

Google Tag Manager (GTM)

Gebruik Google Tag Manager om moeiteloos marketing tags te beheren en in te zetten in je ticketshop, zodat je nauwkeurige analyses kunt uitvoeren en betere marketingbeslissingen kunt nemen.

Adwords

Adwords

Integreer naadloos met AdWords om conversies bij te houden en inzicht te krijgen in de performance van jouw advertenties. Optimaliseer hiermee jouw campagnes en haal rendement uit advertenties.

Meta Pixel

Meta Pixel

Gebruik Meta pixels om waardevolle inzichten te krijgen in de acties van je bezoekers, op jouw website en in de ticketshop, zodat je gericht kunt adverteren en het evenement optimaal onder de aandacht kunt brengen.

Server-side tracking

Server-side tracking

Wil je echt alle traffic meten, gebruik dan onze server-side tracking. Hiermee meet je alle conversies, ook wanneer een klant pixels blokkeert of niet alle cookies accepteert. Meet hiermee zo nauwkeurig mogelijk.

LinkedIn

LinkedIn

Gebruik de kracht van de LinkedIn Insight Tag om je professionele publiek beter te begrijpen en je event marketing zo af te stemmen dat je de meest relevante netwerken in de branche bereikt.

Start direct

Meer dan 10,000 organisatoren maken gebruik van Eventix.

De innovatieve ticketingoplossingen van Eventix sluiten perfect aan bij onze visie van het festival. Wij zijn erg enthousiast om samen nog meer onvergetelijke ervaringen aan onze festivalgangers te bieden.

ADE

Het is de flexibiliteit die ze hebben om dingen te bouwen die er nog niet zijn en altijd te zoeken naar wat verbeterd kan worden, hoe klein het detail ook is. Als iets niet kan worden gedaan, zal Eventix het gewoon zelf bouwen.

Dekmantel

Eventix heeft er voor gezorgd dat we al onze evenementen vanuit verschillende bedrijven kunnen organiseren en dat de juiste financiële stromen per bedrijf goed worden afgehandeld.

Paaspop

De voordelen voor ons zijn dat we onze trouwe gasten een betrouwbaar systeem bieden waar de verkoop eerlijk en duidelijk is, en onze bezoekers niet het gevoel hebben dat ze worstelen tegen een tweedehands markt.

Woodstock '69