Eventix webinars

Sluit aan bij ons en onze partners voor online webinars over inzichten in de sector, casestudy's, tips en meer. Houd onze Eventix LinkedIn in de gaten voor aankomende evenementen! Onze webinars worden in het Engels gehouden.

Verleden - opname
17-04-2024

The Art of Selling Out

Advanced Tickets Sales Tactics for Events

Bekijk opname
Verleden - opname
21-02-2024

Tracking and Retargeting

Part 2 - Advanced Digital Marketing for Events

Bekijk opname
Verleden - opname
29-11-2023

Online Marketing Strategies

Part 1 - Advanced Digital Marketing for Events

Bekijk opname

Begin direct

Meer dan 10,000 organisatoren maken gebruik van Eventix.

De innovatieve ticketingoplossingen van Eventix sluiten perfect aan bij onze visie van het festival. Wij zijn erg enthousiast om samen nog meer onvergetelijke ervaringen aan onze festivalgangers te bieden.

ADE

Het is de flexibiliteit die ze hebben om dingen te bouwen die er nog niet zijn en altijd te zoeken naar wat verbeterd kan worden, hoe klein het detail ook is. Als iets niet kan worden gedaan, zal Eventix het gewoon zelf bouwen.

Dekmantel

Eventix heeft er voor gezorgd dat we al onze evenementen vanuit verschillende bedrijven kunnen organiseren en dat de juiste financiële stromen per bedrijf goed worden afgehandeld.

Paaspop

De voordelen voor ons zijn dat we onze trouwe gasten een betrouwbaar systeem bieden waar de verkoop eerlijk en duidelijk is, en onze bezoekers niet het gevoel hebben dat ze worstelen tegen een tweedehands markt.

Woodstock '69