Hi, Wij zijn Eventix

Een internationaal kaartverkoopsysteem dat voor elke organisator toegankelijk is. Vanuit onze kernwaarden - flexibiliteit, innovatie en self-service - blijven we onszelf en ons product ontwikkelen.

Vacatures

Wat we doen

Self-service

Wij willen iedereen de kans geven om tickets aan te bieden voor hun festival, evenement of locatie. Daarom vinden wij self-service ontzettend belangrijk. Met ons kaartverkoopsysteem kan iedereen zelf direct van start en eenvoudig een ticketshop aanmaken en deze personaliseren naar wens. In een mum van tijd kun je de kaartverkoop starten en vervolgens eenvoudig alle data analyseren.

Innovatie

Naast het up-to-date houden van ons kaartverkoopsysteem, blijven we Eventix continu doorontwikkelen. Zo werken we bijvoorbeeld aan onze open API waarmee het voor iedereen mogelijk is om koppelingen met ons platform te ontwikkelen. Dankzij de API koppel je je favoriete tools - zoals MailChimp of Slack - direct met Eventix.

Flexibiliteit

We bieden ticketoplossingen voor elke sector, klein en groot: festivals, feesten, musea, congressen en nog veel meer. Een meerdaags evenement? Geen probleem. Een evenement met vaste zitplaatsen? Ook dat kan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer een organisator iets speciaals voor ogen heeft, staat ons Customer Success team klaar om mee te denken.

Eventix Instagram

We vertellen ons verhaal nog beter op Instagram

Volg ons op Instagram

Vacatures

Stagiair(e) Operations & Customer Success

Lees meer
Eventix open Api
Back-end Developer (PHP)

Lees meer
API integration
Front-end Javascript Developer

Lees meer