Hi, Wij zijn Eventix

Een internationaal kaartverkoopsysteem dat voor elke organisator toegankelijk is. Vanuit onze kernwaarden - flexibiliteit, innovatie en self-service - blijven we onszelf en ons product ontwikkelen.

Vacatures

Wat we doen

Self-service

Wij willen iedereen de kans geven om tickets aan te bieden voor hun festival, evenement of locatie. Daarom vinden wij self-service ontzettend belangrijk. Met ons kaartverkoopsysteem kan iedereen zelf direct van start en eenvoudig een ticketshop aanmaken en deze personaliseren naar wens. In een mum van tijd kun je de kaartverkoop starten en vervolgens eenvoudig alle data analyseren.

Innovatie

Naast het up-to-date houden van ons kaartverkoopsysteem, blijven we Eventix continu doorontwikkelen. Zo werken we bijvoorbeeld aan onze open API waarmee het voor iedereen mogelijk is om koppelingen met ons platform te ontwikkelen. Dankzij de API koppel je je favoriete tools - zoals MailChimp of Slack - direct met Eventix.

Flexibiliteit

We bieden ticketoplossingen voor elke sector, klein en groot: festivals, feesten, musea, congressen en nog veel meer. Een meerdaags evenement? Geen probleem. Een evenement met vaste zitplaatsen? Ook dat kan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer een organisator iets speciaals voor ogen heeft, staat ons Customer Success team klaar om mee te denken.

Eventix Instagram

We vertellen ons verhaal nog beter op Instagram

Volg ons op Instagram

Cultuur

Een bont gezelschap

Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Wij vormen een bont collectief van codekloppers, terrasgangers, wereldverbeteraars en motorrijders. Wij tweaken, ontwerpen, bellen en slacken. Voeg er nog een paar office dogs aan toe en bedenk dat deze verscheidenheid zich toch dagelijks samen rondom onze grote lunchtafel begeeft. We geloven dat we samen tot het beste resultaat kunnen komen en stimuleren iedereen om zichzelf te ontwikkelen. We doen dit met boekenbonussen, gezamelijke lunches, pizzaparty’s, en stoelmassages op kantoor.

Internationaal

Onze werknemers zijn verspreid over de hele wereld. Met de meeste gesproken talen per strekkende meter vormen onze kantoren broeierige hotspots. Onze voertaal is Engels, maar ook Spaans, Duits en Javascript komen voorbij. We werken voor deze reden ook uitsluitend in de cloud, zodat iedereen overal bij kan waar ze zich ook op de aardbol bevinden.

Sustainable

Bij Eventix zijn we hard op weg om volgende zomer klimaatneutraal te worden. Wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en een slag te slaan in onze ecologische voetafdruk. Onze target is om in januari 2022 klimaatneutraal te opereren, en uiterlijk Q1 2022 een tool te lanceren waarin we onze organisatoren helpen hun co2 uitstoot te compenseren.

Vacatures

Stagiair(e) Operations & Customer Success

Lees meer
Eventix open Api
Back-end Developer (PHP)

Lees meer
API integration
Front-end Javascript Developer

Lees meer