Welke betaalmethodes hebben de bezoekers in de ticketshop?

Bezoekers kunnen betalen met iDeal, Creditcard, Bancontact, Sofort en PayPal. Lees hier alles over de verschillende betaalmogelijkheden.


Onze filosofie is dat iedere bezoeker waar dan ook ter wereld, 24 uur per dag tickets moet kunnen kopen. Om dit te realiseren bieden we in de ticketshop verschillende betaalmethoden aan zodat de bezoeker altijd kan betalen. 


iDeal (1,8% transactiekosten)

Met iDeal betalen de bezoekers veilig en snel via de vertrouwde omgeving van hun eigen bank. Door het gemak en de snelheid wordt deze betaalmethode het vaakst gebruikt door de Nederlandse consument. 

Voor België gelden er transactiekosten van 2,8%.

Meer informatie: iDeal

Credit Card (1,8% transactiekosten)

Wereldwijd zijn creditcards één van de meest voorkomende bankkaarten waar de bezoeker online betalingen mee kan voldoen. Niet alleen omdat het over de hele wereldwijd geaccepteerde betaalmethode is, maar ook omdat het afrekenen van grote bedragen in de ticketshop geen enkel probleem is. 

Voor België gelden er transactiekosten van 2,8%.

Meer informatie: Visa & MasterCard 

Bancontact (1,8% transactie kosten)

Bancontact is de betaalmethode die in België erg populair is. Ook met Bancontact kunnen alle Belgische bezoekers in de eigen vertrouwde omgeving tickets aanschaffen. Bancontact zou je kunnen zien als de Belgische versie van iDeal. 

Voor België gelden er transactiekosten van 2,8%.

Meer informatie: Bancontact 

SofortBanking (1,8% transactie kosten)

Sofortbanking is een Europees bankonafhankelijk systeem en is vooral populair in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Klanten betalen vanuit een eigen vertrouwde bankomgeving en de betalingen zijn gegarandeerd.

Voor België gelden er transactiekosten van 2,8%.

Meer informatie: Sofort

PayPal (op verzoek, 1,8% transactie kosten)

Wereldwijd is PayPal een populaire en veelgebruikte manier van online betalen. Via een persoonlijk (en gratis) account kunnen consumenten hun online aankopen direct  betalen via creditcard, bankoverschrijving of het PayPal-saldo. Dit kan ook vanaf de mobiele telefoon of tablet en zonder het invullen van bank of creditcardgegevens.

Voor België gelden er transactiekosten van 2,8%.

Meer informatie: PayPal 

Voor overige betaalmethodes gelden andere transactiekosten.

Bedankt voor het lezen! Ontbreekt de betaalmethode die bij uw doelgroep past, neem dan vooral contact met ons op via de chat of info@eventix.io. Door de flexibele betalingsinfrastructuur kunnen we specifieke betaalmethodes snel aan- en uitzetten.