Hoe laat ik kaartkopers CO2 compenseren in mijn ticketshops?

Ontdek hoe je het 'CO2 uitstoot compenseren'-knopje aan je ticketshop kunt toevoegen

Het is belangrijk voor ons dat we de mogelijkheid om onze impact op de wereld te verminderen ook aan onze organisatoren en hun ticketkopers bieden. Om dit te bereiken voegden we de 'Compenseer CO2 uitstoot'-optie toe aan onze ticketshops. Zo kunnen kaartkopers bijdragen aan het compenseren van CO2 uitstoot door een kleine donatie van €1 te doen.

Hoe laat ik kaartkopers CO2 compenseren in mijn ticketshops?

1. Klik in je Dashboard op App Library in het menu aan de linkerkant.

2. Zoek in de App Library de app ‘Offset CO2 emissions’ en klik op 'Go'.

3. Klik vervolgens op ‘Sign in with Eventix’.

4. Voer je accountgegevens in en klik op ‘Log in’.

5. Kies in het dropdown menu het evenement waarvoor je de plug-in wilt toestaan en klik op ‘Give access to…’

6. Op de volgende pagina zie je een overzicht van de CO2 die je evenement heeft gecompenseerd en hoeveel bomen je hebt geplant. Je hebt waarschijnlijk nog geen bomen geplant, dus er zal nog niks staan. Om de toggle in je ticketshops te activeren, klik je op ‘Activate CO2-offset for your shops’.

7. Klik op de knop ‘Activate for this shop’ naast de naam van elke ticketshop waarin je de optie wilt laten verschijnen.

8. Nadat je dat gedaan hebt, zie je een bericht met de volgende tekst:

9. Dat was het! Wij zullen de optie voor je activeren en je binnen één werkdag een bevestiging sturen per e-mail.