4. Hoe integreer ik mijn ticketshop met mijn website?

Lees hoe je de iFrame van je ticketshop met je website integreert.

Volg deze stappen om je ticketshop met je website te integreren:

1. Ga naar je ‘Dashboard’, en kies ‘Evenementen’.

2. Je ziet nu een lijst van de aankomende evenementen die je hebt ingesteld. Zoek de evenement waarvan je de ticketshop met je website wil integreren en klik op het blauwe ‘Bewerk evenement’ knop.

3. Klik links op het logo van het winkelwagentje om bij de ‘Shops’ settings te komen.

4. Onderaan op deze pagina zie je de knop ‘Bekijk integratie code’. Wanneer je hierop klikt krijg je een stukje HTML-code te zien die je moet kopieren. Zodra je dit gedaan hebt kunnen we je ticketshop gaan integreren.

5. Er zijn twee manieren om je ticketshop met je website te integreren: je kunt contact opnemen met je webontwikkelaar, of je kunt het zelf doen als je een CMS zoals WordPress gebruikt.

a. Neem contact op met je web developer:
Zodra je de code gekopieerd hebt stuur je het door naar je web developer zodat ze de iFrame op je website kunnen plaatsen.

b. Gebruik je een CMS:
Als je WordPress of Joomla gebruikt kun je de iFrame aan een nieuw of bestaande pagina toevoegen door een custom HTML blok aan je pagina toe te voegen.

6. Kopieer de integratie code in het custom HTML blok. Wanneer je nu een voorbeeld van je pagina bekijkt of publiceert, zou je ticketshop in je website geïntegreerd moeten zijn.

Klaar om door te gaan naar de volgende stap? Bekijk hier hoe je je betaalgegevens aan je account toe kunt voegen.

Heb je vragen of feedback? Stuur ons gerust een berichtje via de chat rechtsonder in beeld of door een email te sturen naar info@eventix.nl.