6. Hoe voeg ik teamgenoten toe?

Ontdek hoe je gebruikers aan je company toevoegt en welke rechten je ze kunt geven.

Er zijn twee soorten teamleden:

Company Manager:
Wil je dat je gebruiker onbeperkte toegang heeft tot je Dashboard? Zet deze optie aan.

View Only: Door de Company Manager-optie uit te schakelen geef je een gebruiker beperkte toegang tot je Dashboard. Zo kunnen ze veel dingen wel inzien, maar geen aanpassingen maken.

Een view-only gebruiker kan geen financiële documenten inzien of gasten uitnodigen.

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn company?

1.
Ga naar jouw ‘Dashboard’, klik links op ‘Bedrijfsinstellingen’ en klik vervolgens op ‘Beheer gebruikers’

2. Je kunt een nieuwe gebruiker toevoegen door ze een uitnodiging te versturen. Om dit te doen klik je op de blauwe knop ‘Uitnodigen’.

3. Voer de naam en emailadres in van de gebruiker die je wilt uitnodigen.

4. Bepaal vervolgens welke rechten je de nieuwe gebruiker wilt geven. Als je ‘Company manager’ aanzet dan heeft de gebruiker dezelfde rechten als jijzelf. Doe je dat niet? Dan heeft de gebruiker in ‘View only’ account.

5. De nieuwe gebruiker ontvangt vervolgens een email van ons waarin ze gevraagd worden om een account aan te maken. Als de uitnodiging geaccepteerd wordt zal de gebruiker aan je company account toegevoegd worden en toegang hebben tot jouw Dashboard.

Heb je vragen of feedback? Stuur ons gerust een berichtje via de chat rechtsonder in beeld of door een email te sturen naar info@eventix.nl.