Hoe maak ik gebruik van sealed tickets?

Met sealed tickets geven we de ticketverkoop terug aan de bezoekers en zetten we de opkoper buitenspel.


Samen met TicketSwap hebben we een vette samenwerking uitgerold welke opkopers van tickets voor jouw evenement de pas afsnijden. Sealed Tickets zijn tickets die pas kort voor een evenement begint, gedownload kunnen worden. Een bezoeker kan wel tickets kopen, ze kunnen alleen nog niet gedownload worden. Zodra de tickets gedownload kunnen worden, ontvangt de bezoeker een mail.

Voor jou als organisator betekent het dat een ticketverkoop eerlijker is. Trouwe bezoekers van een terugkerend evenement hebben niet meer het gevoel dat ze een oneerlijke strijd met opkopers aan het voeren zijn. Je kunt zelf aangeven hoeveel uur voor de start van het evenement tickets gedownload kunnen worden, maar we raden altijd minimaal 48 uur aan.

Mocht je vragen krijgen van jouw bezoekers over dit precies, kun je ze gerust naar deze pagina door linken; daar staat alle info die je als bezoeker moet weten. 

Let op: als je gebruik wilt maken van deze feature, kan geen enkele bezoeker zijn ticket vroegtijdig downloaden, alle uitzonderingen uitgesloten!

Geef ons een seintje dat je gebruik wilt maken van Sealed Tickets
Dan overleggen we samen even over de gewenste instellingen en wanneer je dit wilt laten ingaan. Je bereikt ons uiteraard via via onze chat, via info@eventix.nl of via telefoonnummer 085 888 30 07. 

Omschrijf hierbij duidelijk om welk evenement en om welke tickets het gaat. Bedenk ook alvast hoeveel tijd voor de start van het evenement de tickets beschikbaar moeten komen. Om de zwarte handel zoveel mogelijk tegen te gaan, raden we aan om hier een dag (24 uur) in te vullen. 

En nu verder?
We krijgen na het invullen van het formulier een notificatie dat je gebruik wilt maken van Sealed Tickets en zullen hierover contact met je opnemen mochten we vragen hebben. Uiteraard geven we ook bevestiging zodra alles correct is ingesteld en je aan de slag kunt met de verkoop. 

Het is mogelijk om Sealed Tickets aan te bieden voor een event wat al lopende verkoop heeft. Houdt er wel rekening sommige bezoekers hun tickets dan al wel hebben gedownload. Dat kan zorgen voor verwarring of een verbaasde blik bij bezoekers omdat bijvoorbeeld hun vrienden de tickets al hebben gedownload en zij niet. Dat wil je uiteraard voorkomen dus is het niet aan te raden om Sealed Tickets in te stellen bij een evenement wat al lopende verkoop heeft. 

Bedankt voor het lezen! Mocht je feedback of vragen hebben over onze uitleg kan dat via onze chat of via info@eventix.nl