Hoe werkt de afteller in een ticketshop?

Ontdek hoe een afteller in de ticketshop werkt, hoe je deze instelt en welk voordeel jij eruit haalt.


Je kunt een afteller aan een ticketshop toevoegen om wat spanning op te bouwen. Deze afteller is zichtbaar voor je bezoekers en geeft aan over hoeveel minuten tickets in de verkoop gaan.

Hoe werkt de afteller in mijn ticketshop?

1. Ga naar het Dashboard, en kies ‘Evenementen’. 

2. Je ziet nu een overzicht van jouw evenementen. Kies degene waarvoor je tickets aan de shop toe wilt voegen door rechts op het blauwe ‘Bewerk evenement’ te klikken.

3. In dit menu kun je je evenement aanpassen. Om de instellingen van je ticket te wijzigen klik je links op het icoontje van een ticket (tweede van boven). 

4. Kies vervolgens het ticket waarvoor je een afteller een shop in wilt stellen. Dit doe je door rechts op ‘Bewerken’ te klikken.

5. Je ziet nu de basisinstellingen van een ticket. Om geavanceerde instellingen aan te passen, klik je rechts bovenaan op ‘Meer opties’. Wanneer je hierop geklikt hebt, vouwt er een menu uit. Klik op ‘Afteller in shop’ om deze in te stellen. 

6. Er verschijnt in het menu een extra veld met ‘Afteller in shop’. Hier kun je het aantal minuten (!) dat er afgeteld wordt naar wens instellen en samen met je bezoekers aftellen tot de start van je kaartverkoop.


Bedankt voor het lezen! Mocht je vragen of feedback hebben, neem contact op via de chat of via info@eventix.io.