Hoe upload ik een eigen ticketafbeelding?

Wil je je eigen ticketafbeelding of -design uploaden? Hier vind je in drie stappen hoe je dat kan doen.

Jouw evenement verdient jouw herkenbare stijl. Daarom hebben wij een mogelijkheid toegevoegd om je eigen ticketafbeelding te kunnen gebruiken.

Eigen afbeelding per ticket

1.
Ga naar het 'Dashboard'. Klik op ‘Beheren’ en vervolgens op 'Evenementen'.

2. Zoek het evenement waarvan je een ticket een eigen afbeelding wil geven en klik op de blauwe knop ‘Bewerk evenement’.

3. Links zie je vijf icoontjes staan. Klik op het ticket.

4. Je bent nu in de omgeving waar je de instellingen van je ticket aan kunt passen. Zoek de ticketsoort waarvan je een eigen ticketafbeelding wil uploaden, klik rechts op ‘Meer’ en selecteer ‘Upload ticketafbeelding’.

5. Je kunt jouw design uploaden als .PDF of .PNG-bestanden door op ‘Bestand kiezen’ te klikken. Onthoud dat dit bestand kleiner moet zijn dan 1,5 MB.

Eigen afbeelding per evenement
Om een ticketafbeelding per evenement te uploaden, ga je naar de instellingen van jouw evenement(en). Bij deze instellingen kun je de optie 'gepersonaliseerde ticketafbeelding' aan- en uitzetten.

1. Ga naar je evenementen door in het menu op 'Beheren' → 'Evenementen' te klikken.

2. Kies het evenement waarvoor je een afbeelding wilt uploaden door op het blauwe 'Bewerk evenement' te klikken

3. Om het uploaden van een afbeelding mogelijk te maken, klik je rechtsboven op 'Meer opties' en zet je de optie 'Upload ticketafbeelding' aan.

4. Je kunt nu een eigen ticketafbeelding uploaden. Houd er rekening mee dat de bestandsgrootte van je afbeelding niet meer dan 1,5 MB is.

Eigen afbeelding per organisatie/company
Om een ticketafbeelding per organisatie/company te uploaden ga je naar 'Bedrijfsinstellingen' en klik je op 'Instellingen'.

Let op! De ticketafbeelding die je per organisatie/company is alleen beschikbaar voor nieuwe tickets. Wil je een afbeelding uploaden voor tickets waarvan er al een aantal verkocht zijn? Dan moet je dit alsnog bij 'Ticketafbeelding per evenement' aanpassen.

Bedankt voor het lezen, mocht je vragen of feedback hebben, neem contact op via de chat of via info@eventix.io