Hoe verkoop ik tickets op mijn website?

Ontdek hoe je tickets verkoopt via een geïntegreerde ticketshop op je website.

Er is geen betere plaats om tickets te verkopen dan op je website, en geen betere manier om dit te doen dan door je ticketshop te integreren in je website. Je doet dit door gebruik te maken van ons iFrame.

Hoe integreer ik mijn ticketshop in mijn website?

1. In het 'Dashboard', klik op 'Beheren' en selecteer 'Evenementen'

2. Klik vervolgens op de blauwe knop 'Evenement bewerken' naast het juiste evenement. Na het selecteren van het juiste evenement, ga je naar het 'Shops' scherm door op het winkelwagen logo aan de linkerkant te klikken.

3. Eenmaal aangekomen in het 'Shops' menu, zie je onderaan de pagina 'Integratiecode' staan. Om de integratiecode op te halen, moet je op de knop 'Bekijken' klikken en de HTML-code kopiëren. Nu kunnen we beginnen met de integratie op je website.

4. De volgende stap is om het het admin-panel van je website of web hosting platform te openen en direct naar de pagina van je website waarin je het iFrame wilt integreren te gaan.

 

EVENTIX TIP
Heb je geen toegang to het admin-panel en onderhoudt een webontwikkelaar je website? Stuur diegene dan de code, dan kunnen zij de shop voor je integreren.

 

5. Als je de pagina hebt geopend voor bewerking, ben je klaar om de code te plaatsen op de plaats waar je je ticketshop wilt hebben. Plak de code op de gewenste plaats en sla de wijzigingen op. Nu is je ticketshop geïntegreerd in je website.

 

EVENTIX TIP
Zorg ervoor dat je in de editor in WordPress of Joomla tekst aan het bewerken bent. Anders herkent je website niet dat je HTML-code aan de pagina toevoegt. 


Mocht je nog vragen of feedback hebben, neem dan gerust contact met ons op via de chat rechtsonderin of via info@eventix.io.