Wanneer ontvang ik mijn ticketomzet?

We maken de omzet van je kaartverkoop van het afgelopen week elke dinsdag naar je over. Je hebt je geld dan binnen 1-3 werkdagen.


Als de bankgegevens van jouw organisatie bij Eventix bekend zijn, starten we direct met uitbetalen. De uitbetaling zal dan ook op de eerstvolgende maandag plaatsvinden. Heb je al tickets verkocht zonder dat de bankgegevens bij Eventix bekend waren? Dat is geen probleem, tijdens de eerste uitbetaling zullen we de totale omzet uitkeren.

De snelheid waarmee de ticketomzet op de bankrekening staat verschilt per bank. Zodra het geld vanuit onze kant is overgemaakt naar jouw rekening hebben wij geen invloed meer op de snelheid waarmee het op jouw bankrekening staat.

De gegevens van jouw organisatie kun je hier aanvullen of wijzigen. Het overzicht van de uitbetalingen vind je hier.

We betalen standaard wekelijks uit. We begrijpen het als je dit anders wilt zien. Daarom kun je de frequentie aanpassen of een grens aangeven wanneer er uitbetaald moet worden, bijvoorbeeld bij iedere 1000 euro aan ticketomzet een uitbetaling. Je past de frequentie aan bij je 'Bedrijfsinstellingen' onder het kopje 'Uitbetaalfrequentie'.

Wekelijks (standaard)
Tijdens de wekelijkse uitbetalingen zal Eventix elke woensdag de ticketopbrengsten overmaken naar je bankrekening. Het bedrag dat wordt overgemaakt betreft de ticketverkoop van maandag tot en met zondag van de voorgaande week.

Maandelijks
Wanneer je maandelijkse uitbetaling instelt, maakt Eventix de woensdag na de eerste maandag van de maand de ticketopbrengsten over naar je bankrekening. Het overgemaakte bedrag is de omzet van alle tickets die in de vorige maand verkocht werden, van de eerste tot de laatste week van de maand.

Grens
Met deze optie kies je ervoor om telkens uitbetaald te worden als je inkomsten tot een bepaald bedrag oplopen. Er verschijnt een extra vakje waar je jouw grensbedrag kunt invoeren. Je kunt bijvoorbeeld een grens van €1000 instellen, wat betekent dat je alleen uitbetaald wordt wanneer je €1000 aan inkomsten overschreden hebt.

Uitgeschakeld
Met deze optie kun je al je uitbetalingen pauzeren. Je ontvangt niets van je inkomsten tot je handmatig een andere uitbetalingsfrequentie kiest. Je geld wordt dan bij het volgende interval (afhankelijk van de frequentie die je gekozen hebt) naar je overgemaakt.

Bedankt voor het lezen! Mocht je vragen of feedback hebben, laat het ons weten via de chat of via info@eventix.io.