Hoe maak ik een extra ticketshop aan?

Lees hier hoe je meerdere ticketshops aan kunt maken.

Het kan zijn dat je als organisator meerdere evenementen organiseert. Bij het organiseren van meerdere evenementen is het handig als je de tickets in aparte shops aan kunt bieden. In deze handleiding lees je hoe je een extra ticket shop aanmaakt.

Hoe maak ik een extra ticketshop aan?

1. Ga naar het 'Dashboard' en kies ‘Evenementen’

2. Kies het evenement waarvoor je een extra ticketshop aan wilt maken door op de blauwe knop met ‘Bewerk evenement’ te klikken.

3. Selecteer links het winkelwagentje om een extra ticketshop aan te maken.

4. Je bent nu in de omgeving waar je een ticketshop aan kunt passen. Klik op ‘Nieuw shop’ om een nieuwe shop aan te maken.

5. Je kunt nu de basisinstellingen van je nieuwe shop aanpassen. Als je meer opties wilt, klik je rechts bovenin op ‘Meer opties’. Vergeet niet om op ‘Opslaan’ te klikken als je tevreden bent met je ticketshop.

EVENTIX TIP: Geef je ticketshop een duidelijke naam. Als je tevreden bent en je wil de ticketshop nog een keer wilt gebruiken kun je de ticketshop voor meerdere evenementen gebruiken.

6.
Als je een nieuw evenement maakt en je wilt gebruik maken van een bestaande ticket shop, selecteer deze dan bij ‘Select Shop’ bij het ‘Winkelwagentje’. Wanneer je op Select Shop klikt, krijg je een overzicht van je aangemaakte shops.

Mocht je vragen of feedback hebben, neem contact op via de chat of via info@eventix.io.