Hoe upload ik een eigen ticketachtergrond?

Wil je je eigen ticketachtergrond, layout of design uploaden? Hier vind je in drie stappen hoe je dat gerealiseerd krijgt.

Jouw evenement verdient jouw herkenbare stijl. Daarom hebben wij een mogelijkheid toegevoegd om je eigen ticketachtergrond te kunnen gebruiken. Deze kun je makkelijk zelf ontwerpen en uploaden. Vergeet niet om eerst het Eventix Ticket Template te downloaden

Eigen ticketachtergrond per ticket

1.
Ga naar het 'Dashboard'. Klik op ‘Beheren’ en vervolgens op 'Evenementen'.

2. Zoek het evenement waarvan je een ticket een eigen achtergrond wil geven en klik op de blauwe knop ‘Bewerk evenement’.

3. Links zie je vijf icoontjes staan. Klik op het ticket.

4. Je bent nu in de omgeving waar je de instellingen van je ticket aan kunt passen. Zoek de ticketsoort waarvan je een eigen ticket achtergrond wil uploaden, klik rechts op ‘Meer’ en selecteer ‘Upload eigen ticket achtergrond’.

5. Je kunt jouw design uploaden als .PDF of .PNG bestanden door op ‘Bestand kiezen’ te klikken. Onthoud dat dit bestand kleiner moet zijn dan 1,5 MB.

Eigen achtergrond per evenement
Om een ticketachtergrond per evenement te uploaden, ga je naar de instellingen van jouw evenement(en). Bij deze instellingen kun je de optie 'eigen ticketachtergrond' aan- en uitzetten.

1. Ga naar je evenementen door in het menu op 'Beheren' -> 'Evenementen' te klikken. (Je kunt ook deze link gebruiken)

2. Kies het evenement waarvoor je een achtergrond wilt uploaden door op het blauwe 'Bewerk evenement' te klikken

3. Om het uploaden van een ticketachtergrond mogelijk te maken, klik je rechtsboven op 'Meer opties' en zet je de optie 'Upload eigen ticketachtergrond' aan.

4. Je kunt nu een eigen ticketachtergrond uploaden. Houd er rekening mee dat de bestandsgrootte van je afbeelding niet meer dan 1,5 MB is.

Eigen ticketachtergrond per organisatie/company
Om een ticketachtergrond per organisatie/company te uploaden ga je naar 'Bedrijfsinstellingen' en klik je op 'Instellingen'. Je kunt hiervoor ook deze link gebruiken.

Let op! De ticketachtergrond die je per organisatie/company is alleen beschikbaar voor nieuwe tickets. Wil je een achtergrond uploaden voor tickets waarvan er al een aantal verkocht zijn? Dan moet je dit alsnog bij 'Ticketachtergrond per evenement' aanpassen.

Bedankt voor het lezen, mocht je vragen of feedback hebben, neem contact op via de chat of via info@eventix.io