Build your Crowd met streaming Events

Livestream je online evenement met Eventix. Met ons kaartverkoopsysteem voor evenementen kan je eenvoudig verbinding maken met onze favoriete streamingplatformen.

payment online live event eventix

Eenvoudige betaling en registratie voor jouw online evenementen

Bij het organiseren van een online evenement, maak je een evenement, tickets en een ticketshop aan in ons Dashboard. Door de ticketshop op je website te plaatsen of door je online marketing aan de ticketshop te koppelen, kunnen je bezoekers tickets kopen waarmee ze toegang krijgen tot het evenement.

secure portal live event eventix

Een beveiligde online omgeving

Om ervoor te zorgen dat alleen ticketkopers toegang krijgen tot jouw online evenement, gebruiken de streamingplatformen waarmee we werken een zogenaamde “paywall”. Om toegang te krijgen tot de livestream, voeren bezoekers hun ticketcode in, openen ze een unieke link of loggen ze in op hun account. Zo blijft jouw online evenement exclusief en veilig.

online live event eventix

Toegang op één of meerdere apparaten

Elk ticket dat door een ticketkoper wordt gekocht, geeft één apparaat toegang tot het online evenement. Meerdere bezoekers kunnen de livestream op één apparaat bekijken. Willen jouw bezoekers op meerdere apparaten toegang tot de livestream? Dan hebben ze voor elk apparaat een individueel ticket nodig.

Eventix online event portal

Verkoop optionele producten in je ticketshop

Wil jij je bezoekers de mogelijkheid bieden om je te ondersteunen? Dan kun je optionele producten in je ticketshop plaatsen en zo extra geld verdienen voor je evenement. Het verkopen van merchandise is altijd een goed begin, maar optionele producten kunnen vrijwel alles zijn!

Onze platformen

Zoom

Dankzij de eenvoud en het gebruiksgemak is Zoom een van de meest populaire streamingplatforms ter wereld. Verkoop je tickets in onze ticketshop en met behulp van Zapier bied je jouw bezoekers snel toegang tot je livestream. Zapier zorgt ervoor dat alles tussen Eventix en Zoom geautomatiseerd wordt. Als je wilt leren hoe je een online evenement organiseert met Eventix in Zoom, dan laten we je graag zien hoe.

Crew On Tour

Van workshops en webinars tot spelshows en huiskamerconcerten, via een real-time koppeling met Crew on Tour kun je jouw evenement eenvoudig online streamen: Crew on Tour koppelt een livestream aan jouw website en onze tickets bieden je bezoekers toegang tot jouw online evenement.

VIXY

Met het live video platform van VIXY kan je webinars, webcasts en live event producties streamen, zelfs in verschillende landen tegelijkertijd. VIXY regelt de livestream en onze unieke toegangscodes bieden je bezoekers snel toegang tot jouw online evenement.

Begin direct

Ontdek alle mogelijkheden en start vandaag nog met het verkopen van tickets!

Maak jouw ticketshop