Tickets voor de echte bezoeker

Met sealed tickets geven we de ticketverkoop terug aan de bezoekers en zetten we opkopers buitenspel.

Green Yellow Shadow (8%) Highlight (white) Orange Pink Blue Purple

Wat is een 'Sealed Ticket'?

Sealed Tickets zijn tickets die pas kort voor een evenement begint, gedownload kunnen worden. Een bezoeker kan wel tickets kopen, ze kunnen alleen nog niet gedownload worden. Zodra de tickets gedownload kunnen worden, ontvangt de bezoeker een mail.

Wat betekent dit voor jou?

Bezoeker

Ben je een bezoeker van het evenement? Kort (ongeveer een dag) voor het evenement jouw ticket(s) kunt downloaden. Ben jij degene die voor je hele vriendengroep tickets heeft gekocht, dan kun je die tickets op dat moment toewijzen of naar je vrienden versturen.

Organisator

Voor een organisator betekent het dat een ticketverkoop eerlijker is. Trouwe bezoekers van een terugkerend evenement hebben niet meer het gevoel dat ze een oneerlijke strijd met opkopers aan het voeren zijn.

guest management

Wanneer kan ik mijn ticket(s) downloaden?

Kort (vaak een dag) voor het evenement kun je jouw ticket(s) downloaden.

online and offline
ticketswap integration

Tickets doorverkopen via TicketSwap

Wanneer je de optie hebt om ticket(s) aan te bieden op TicketSwap, doe je dit via de link in de bevestigingsmail. De maximale vraagprijs van een ticket is 120% van de originele ticketprijs. Het verkopen van jouw ticket(s) aan een nieuwe bezoeker gebeurt via SecureSwap.

Tickets doorverkopen via Tixel

Wanneer je de optie hebt om ticket(s) aan te bieden via Tixel kun je een maximale vraagprijs van een ticket op Tixel instellen op 120% van de originele ticketprijs. Bij Tixel scannen ze alle tickets om te controleren dat ze valide zijn. Zijn je tickets niet waarvoor je hebt betaald? Dan krijg je je geld terug.

Wat is SecureSwap?

SecureSwap zorgt ervoor dat het 'originele' ticket ongeldig wordt en de koper een nieuw ticket krijgt, inclusief zijn of haar gegevens en een nieuwe QR-code. Door het ongeldig maken van het originele ticket, heeft de koper altijd een geldig ticket.

Ik ben een opkoper en heb een bulk aan tickets gekocht met de gedachte miljonair te worden.

Je zult je miljoen uit moeten stellen. Het beste advies dat we kunnen geven is om je tickets via de link in jouw bevestigingsmail aan te bieden op een doorverkoopplatform. De marge is echt minimaal, dus veel winst zal je er niet uithalen. Sterker nog, na al die tijd en energie die je erin moet steken blijft er waarschijnlijk teruggerekend geen winst over. Je zou eventueel ook al je vrienden kunnen uitnodigen en het evenement kunnen bezoeken. In dat geval wensen we je heel veel plezier!

Realtime eventix data insight