Je bent op de juiste plek! We hebben onze nieuwe website gelanceerd en ons logo Eventix ziet er nu zo uit Eventix

Tickets voor de echte bezoeker

Met sealed tickets geven we de ticketverkoop terug aan de bezoekers en zetten we opkopers buitenspel.

Green Yellow Shadow (8%) Highlight (white) Orange Pink Blue Purple

Wat is een 'Sealed Ticket'?

Sealed Tickets zijn tickets die pas kort voor een evenement begint, gedownload kunnen worden. Een bezoeker kan wel tickets kopen, ze kunnen alleen nog niet gedownload worden. Zodra de tickets gedownload kunnen worden, ontvangt de bezoeker een mail.

Wat betekent dit voor jou?

Bezoeker

Ben je een bezoeker van het evenement? Kort (ongeveer een dag) voor het evenement jouw ticket(s) kunt downloaden. Ben jij degene die voor je hele vriendengroep tickets heeft gekocht, dan kun je die tickets op dat moment toewijzen of naar je vrienden versturen.

Organisator

Voor een organisator betekent het dat een ticketverkoop eerlijker is. Trouwe bezoekers van een terugkerend evenement hebben niet meer het gevoel dat ze een oneerlijke strijd met opkopers aan het voeren zijn.

guest management

Wanneer kan ik mijn ticket(s) downloaden?

Kort (vaak een dag) voor het evenement kun je jouw ticket(s) downloaden. Je krijgt een mail op het moment dat jouw ticket(s) klaar staan. Wel zo handig.

online and offline
ticketswap integration

Ik wil toch mijn ticket doorverkopen. Wat nu?

Je kunt je ticket altijd via TicketSwap aanbieden. Dit doe je via de link in de bevestigingsmail. De maximale vraagprijs van een ticket is 120% van de originele ticketprijs. Het verkopen van jouw ticket(s) aan een nieuwe bezoeker gebeurt via Secure Swap.

Wat is Secure Swap?

Secure Swap zorgt ervoor dat het 'originele' ticket ongeldig wordt en de koper een nieuw ticket krijgt, inclusief zijn of haar gegevens en een nieuwe QR-code. Door het ongeldig maken van het originele ticket, heeft de koper (via TicketSwap) altijd een geldig ticket.

Ik ben een opkoper en heb een bulk aan tickets gekocht met de gedachte miljonair te worden.

Je zult je miljoen uit moeten stellen. Het beste advies dat we kunnen geven is om je tickets via de link in jouw bevestigingsmail aan te bieden op TicketSwap. De marge is echt minimaal, dus veel winst zal je er niet uithalen. Sterker nog, na al die tijd en energie die je erin moet steken blijft er waarschijnlijk teruggerekend geen winst over. Je zou eventueel ook al je vrienden kunnen uitnodigen en het evenement kunnen bezoeken. In dat geval wensen we je heel veel plezier!

Realtime eventix data insight