Maak kennis met onze 2024 evenement masterclasses

4 January, 2024 - 2 minuten leestijd

In november 2023 organiseerden we ons eerste webinar over geavanceerde marketing voor de evenementenbranche, met als doel organisatoren te helpen hun ticketverkoop te verbeteren en omzet te verhogen.

Er waren een paar honderd mensen aanwezig en we kregen zeer positieve feedback. Daarom hebben we besloten om er een Webinar Masterclass Series van te maken met relevante onderwerpen voor organisatoren van evenementen:


November 2023 - Geavanceerde digitale marketing: De basis

Je kunt de webinar hier bekijken.

Februari 2024 - Geavanceerde digitale marketing: Volgen en retargeting

Je kunt de webinar hier bekijken.

April 2024 - Strategieën voor kaartverkoop

Wat, wanneer en hoe tickets te verkopen zijn belangrijke factoren voor een succesvolle ticketverkoop campagne. Leer effectieve strategieën voor de kaartverkoop en hoe je het momentum kunt behouden. Je kunt je hier registreren.

Mei 2024 - Klantgegevens als kern van uw bedrijf

Meerdere datapunten gebruiken om je strategie te optimaliseren is de manier om te winnen - maar het kan ook verwarrend zijn. Ontdek hoe je gegevens kan gebruiken in je marketingcampagnes, de opzet van het evenement en sponsoring kan stimuleren.

Juni 2024 - Strategie voor evenementen op locatie

Wachtrijmanagement op een evenement kan de klantervaring maken of breken. Ontdek tactieken om on-site betrokkenheid te optimaliseren en wachtrijen te verminderen.

Juli 2024 - Accreditatie voor evenementen: Beheer gastenlijst

Het is een uitdaging om te controleren wie het evenemententerrein betreedt. Gebrek aan controle kan leiden tot inbreuken op de beveiliging, onbevoegde toegang, lange wachtrijen en vertragingen. Krijg inzicht in effectieve strategieën voor gastenlijst beheer.


Wat kunt u verwachten van onze Masterclass-serie:

Tijdens elke sessie zullen sprekers en experts uit de branche hun uitgebreide ervaring delen en tastbare voorbeelden geven van succesvolle tactieken. Ons doel is om deelnemers te voorzien van praktische kennis waarmee ze hun evenementactiviteiten kunnen verbeteren.

Waarom deelnemen?

  • Diepgaande inzichten: doe uitgebreide kennis en strategieën op van ervaren professionals.
  • Voorbeelden uit de praktijk: leer van succesvolle use cases en succesverhalen binnen de branche.
  • Interactief Leren: communiceer rechtstreeks met experts, stel vragen en ontvang persoonlijk advies over verschillende onderwerpen.

Begin direct

Ontdek alle mogelijkheden en start vandaag nog met het verkopen van tickets!

Maak jouw ticketshop