Algemene voorwaarden

Op deze pagina vind je al onze juridische documentatie terug.
icon

Algemene voorwaarden voor Ticketkopers

Deze voorwaarden beschrijven de wettelijke overeenkomsten, het aankoopbeleid, de regels voor restitutie en de verantwoordelijkheden van de gebruiker voor het kopen van tickets via ons platform.

Lees meer
icon

Algemene voorwaarden voor Organisaties

In deze voorwaarden staan de regels en richtlijnen die gelden voor het gebruik van Eventix door organisatoren. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk uiteen te zetten, zodat alle organisatoren een veilige en plezierige ervaring met Eventix hebben.

Lees meer
icon

Privacybeleid

Jouw privacy is voor ons belangrijk. Lees hier hoe we jouw gegevens beschermen.

Lees meer
icon

Eventix's sub-verwerkers

De volgende partijen worden door Eventix gebruikt om onze service mogelijk te maken. Dit zijn de subverwerkers:

Lees meer

Start direct

Vertrouwd door meer dan 10.000 organisaties over de hele wereld.

De innovatieve ticketingoplossingen van Eventix sluiten perfect aan bij onze visie van het festival. Wij zijn erg enthousiast om samen nog meer onvergetelijke ervaringen aan onze festivalgangers te bieden.

ADE

Het is de flexibiliteit die ze hebben om dingen te bouwen die er nog niet zijn en altijd te zoeken naar wat verbeterd kan worden, hoe klein het detail ook is. Als iets niet kan worden gedaan, zal Eventix het gewoon zelf bouwen.

Dekmantel

Eventix heeft er voor gezorgd dat we al onze evenementen vanuit verschillende bedrijven kunnen organiseren en dat de juiste financiële stromen per bedrijf goed worden afgehandeld.

Paaspop

De voordelen voor ons zijn dat we onze trouwe gasten een betrouwbaar systeem bieden waar de verkoop eerlijk en duidelijk is, en onze bezoekers niet het gevoel hebben dat ze worstelen tegen een tweedehands markt.

Woodstock '69