Eventix maakt plannen voor uitbreiding Verenigd Koninkrijk bekend

7 August, 2023 - 2 minuten leestijd

Eventix kondigt met trots aan dat het de Britse markt betreedt. Eventix staat bekend om zijn indrukwekkende customisatie en zijn beleid met betrekking tot databeheer, waarbij organisatoren totale eigenaarschap behouden. Het platform is ontworpen om de conversie te optimaliseren en evenementorganisatoren meer controle over hun evenementen te geven.

Na toonaangeende successen in Duitsland en Spanje en een exclusieve langetermijn samenwerking met het befaamde Amsterdam Dance Event (ADE), staat Eventix klaar om zijn klantgerichte ticketingoplossingen te introduceren in de bruisende evenementenbranche van het Verenigd Koninkrijk.

Het platform biedt een unieke functie voor het stylen van de ticketshop, waarmee organisatoren de uitstraling van hun shops kunnen aanpassen aan hun merk, de customer journey kunnen verbeteren én conversies kunnen optimaliseren. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een soepele ervaring voor zowel organisatoren als ticketkopers.

"Als evenementenorganisator is de sleutel tot het dynamisch opschalen van je merk en het maximaliseren van je conversieratio's te vinden in het proactief beheersen en optimaliseren van je ticketing-ecosysteem.", zegt Joost Aanen, CEO van Eventix. "We kijken ernaar uit om Britse organisatoren in staat te stellen hun eigen regels te bepalen - of het nu gaat om de vormgeving van hun ticketshop, de kosten of de uitbetalingsfrequentie. Het is jouw shop, jouw regels."

Eventix biedt complete transparantie, en controle over gegevens en tracking. Hierdoor kunnen organisatoren hun marketingstrategieën effectief aanpassen maar ook verbeteren op basis van bruikbare inzichten die rechtstreeks uit hun ticketshop worden gehaald.

"Het focus op beheer is ook van toepassing op klantgegevens," voegt Aanen toe. "Met Eventix kun je deze gebruiken om effectieve performance marketing uit te voeren, de conversie van je advertentiecampagnes te verbeteren en een community van hechte bezoekers te creëren."

Wil je meer informatie over hoe Eventix je ticketervaring kan transformeren en het succes van je evenement kan vergroten? Ga naar www.eventix.uk.

Begin direct

Ontdek alle mogelijkheden en start vandaag nog met het verkopen van tickets!

Maak jouw ticketshop