undefined

Tijdsloten voor gasten

Makkelijk en overzichtelijk gasten managen met tijdsloten

Waarom tijdsloten?

Doordat je het kaartverkoopsysteem van Eventix gebruikt om je reserveringen en tijdsloten te regelen, krijgt iedere gast van tevoren een ticket toegestuurd. Deze tickets kun je scannen wanneer een gast (of groep gasten) aan komt bij jouw horecagelegenheid. Hiermee kun je verifiëren dat ze daadwerkelijk een reservering hebben.

Maatregelen en controle

Door tijdsloten te gebruiken heb je met gemak grip op de regulering van je capaciteiten en optimaliseer je de bezetting van jouw gelegenheid. Alle gescande informatie over tijdslot tickets zijn inzichtelijk in het Eventix Dashboard te vinden, waardoor je bijvoorbeeld ook bij controle precies kunt aangeven hoeveel gasten er binnen een bepaald tijdslot aanwezig waren.

Gebr. de Nobel
Muziekgieterij
Nieuwe nor
Grenswerk

Voordelen van tijdsloten

Je omzet verzekeren en altijd inzicht

Omzet garantie

#1 Omzet garantie

Door gebruik te maken van tijdsloten via Eventix, kun je een reserveringsprijs (voorschot op de rekening van de gast) instellen. Met een reserveringsprijs genereer je sowieso een ‘X bedrag’ per gast en voorkom je een ‘no show’.

Klant relatie

#2 Klantrelatie

Je krijgt bij tijdsloten ontzettend veel inzicht in wie je gasten zijn en wie er op het laatste moment toch afhaakten in de shop. Aan de hand van deze informatie kun je diezelfde doelgroep nu of later aanspreken met een leuke online advertentie.

eventinx integratie

#3 Controle en inzicht

Alle gescande informatie over tijdslot tickets is inzichtelijk in het Eventix Dashboard te vinden, waardoor je bijvoorbeeld bij controle precies kunt aangeven hoeveel gasten er binnen een bepaald tijdslot aanwezig waren.

tijdslot uitbetaling

#4 Uitbetaling

Als je gebruik maakt van reserveringskosten kun je deze eventueel verrekenen met de rekening van een gast. Je kiest zelf hoe vaak je je omzet uit laat betalen, dat kan zelfs dagelijks.

Geef duidelijke info op locatie eventix

#5 Walk-in's

Geef duidelijk rondom je terras aan waar voorbijgangers terecht kunnen om een tijdslot te reserveren, zo zorg je dat je geen potentiële gasten misloopt.

eventinx integratie

#6 RIVM eisen

Reserveringsdata is simpel aan te passen. Zo kun je gemakkelijk vragen om een naam, of de gasten klachten hebben en of zij op het zelfde adres wonen.

Image

Hulp bij het instellen van jouw tijdsloten?

25 5,000

Bedankt

We nemen zsm contact op.

Eventix Tijdslot schema

Hoe komt mijn shop eruit te zien?

Bekijk onze Get Down Cafe demohop

Demoshop