Eventix maakt ‘Planen Deutschland’ concreet en stelt Dennis Behlau aan

William 4 November, 2020 - 2 minuten leestijd

Ticketer Eventix stelt Dennis Behlau aan als Company Manager Germany voor de gloednieuwe Duitse tak van Eventix. Met Behlau trekt Eventix een ervaren professional aan die de ambities van Eventix onderstrepen.


Dennis Behlau en de evenementenwereld zijn twee handen op één buik. Met ruim 8 jaar ervaring als project-, en marketingmanager bij Solar Weekend kent Behlau de kneepjes van het vak en weet hij wat er gevraagd wordt bij het organiseren van een evenement.

In zijn tijd bij Solar verwelkomende het evenement jaarlijks 32.000 bezoekers en verkocht het meerdaagse festival steevast uit. Deze 100% score viel meerdere keren in de prijzen, waaronder bekroningen voor ‘Beste Meerdaagse festival’, vormgeving en website.

Dennis aan het woord:
‘’Ik ken de mannen van Eventix al langer doordat Eventix eerder de ticketing voor Solar heeft verzorgd. Toen een tijdje terug onze paden weer kruisten zijn we in gesprek gegaan en erachter gekomen dat de plannen om uit te breiden naar Duitsland stroken met elkaars ambities. Zodoende hebben we een strak plan voor Duitsland gemaakt dat ik ga uitvoeren. Een superkans natuurlijk!’’

"Wat die superkans inhoudt? Het 'Planen Deutschland' ontvouwt zichzelf; Duitsland heeft niet alleen een gigantische afzet markt in diverse categorieën, maar zowel de technische en persoonlijke ambities van Eventix en haar team passen perfect in deze nieuwe markt. Duitsers houden van geograniseerde processen en betrouwbaarheid. Eventix pas hier perfect bij"

Begin direct

Ontdek alle mogelijkheden en start vandaag nog met het verkopen van tickets!

Maak jouw ticketshop