Je bent op de juiste plek! We hebben onze nieuwe website gelanceerd en ons logo Eventix ziet er nu zo uit Eventix

Gratis online tickets verkopen met Eventix

Verkoop tickets voor jouw evenement zonder extra kosten

Eventix Data ownership

Betrouwbaar gratis tickets verkopen

Als je (online) tickets gaat verkopen wil je dat dit zo betrouwbaar en veilig mogelijk gebeurd. Bij Eventix zorgen we voor een betrouwbare, veilige en gratis omgeving om jouw verkoop te regelen. Eventix beschermt onder andere de data en privacy van evenementorganisatoren. Persoonsgegevens die door het (online) verkopen van tickets worden verzameld, worden volgens de AVG (of GDPR in het Engels) verwerkt.

Ervaring voor kopen en verkopen

Als je tickets verkoopt voor jouw evenement is de ervaring voor jou net zo belangrijk als die voor de ticket koper. Heeft de ticket koper een fijne ervaring, dan zullen ze met een positief gevoel naar jouw evenement toe leven. Iedere ticketkoper wilt een snelle maar betrouwbare ervaring, ongeacht hoe groot het evenement.

online promotion Eventix Left

payment online live event eventix

Een gratis kaartverkoopsysteem

Het aanmaken van een account bij Eventix is helemaal gratis. En als jij gratis tickets aanbiedt aan je bezoeker, dan is de service van Eventix volledig kosteloos. Omdat wij een professioneel kaartverkoopsysteem zijn en developers hebben - die naast het ontwikkelen van het systeem, jou ook kunnen ondersteunen - hebben wij wel een fair-use beleid. Kies je ervoor om je tickets tegen betaling aan te bieden, dan vragen wij een kleine vergoeding voor het gebruik van Eventix. Deze vergoeding betalen de ticketkopers in de vorm van servicekosten.

Voordelen van Eventix

Gastenlijsten

Nodig individuele gasten uit voor jouw evenement, of nodig in één keer een grote groep uit door een lijst met namen en e-mailadressen te importeren.

Gebruiksvriendelijk Dashboard

Het Eventix Dashboard geeft je toegang tot talloze nuttige functies. Tegelijkertijd biedt het Dashboard een actueel overzicht van al je evenementen én je kaartverkoop.

En nog veel meer

Het kaartverkoopsysteem van Eventix biedt eindeloze mogelijkheden. Ben je opzoek naar een specifieke features, of heb je een vraag over ons kaartverkoopsysteem voor het verkopen van tickets? Neem dan contact met ons op via de chat aan de rechterzijde van je scherm, telefonisch via +31 (0)85 888 3007 of mail naar info@eventix.nl.

Eventix Ticketshop

Veelgestelde vragen

Hoe start ik gratis met online tickets verkopen via Eventix?

plus-icon minus-icon

Start met het kosteloos aanmaken van een account. Daarna kun je binnen zes stappen online tickets verkopen. In het Eventix Help Centre vind je zes handleidingen die je laten zien hoe je aan de slag gaat met Eventix.  Na het lezen van onze handleidingen kun je beginnen met het verkopen van jouw tickets.

Kan ik gratis, betaalde tickets verkopen?

plus-icon minus-icon

Nee. Eventix kan je niet gratis gebruiken voor tickets waar jouw bezoekers voor moeten betalen.

Waar kan ik alle gratis features van Eventix zien?

plus-icon minus-icon

Wanneer je een account aanmaakt bij Eventix kun je gebruik maken van alle features. Je vindt er een heleboel op onze website. Wil je nog meer? Neem dan een duik in ons uitgebreide Dashboard.

Hoe kan ik Eventix bereiken?

plus-icon minus-icon

Heb jij hulp nodig om jouw online tickets in de verkoop te krijgen? Of wil je eerst met iemand uit ons Customer Success team kletsen?Neem dan contact met ons op via de chat aan de rechterkant van je scherm, telefonisch via +31 (0)85 888 3007 of mail naar info@eventix.nl.

Begin direct

Ontdek alle mogelijkheden en start vandaag nog met het verkopen van tickets!

Maak jouw ticketshop